2900 Happiness: Sæson 3 - 6 DVD - BRUGT

Nyt produkt

6 DVD – BRUGT - ALLE FILM ER CHECKET OG I GOD STAND

Flere detaljer

79,00 kr

Produktet er ikke længere på lager

 
Produktinformation

Et overdådigt bryllup fylder Langelinie Pavillionen. Sladderpressens fotografer er til stede, og de har travlt med at tage billeder af alle spidserne. De kendte og de rige.
Det drejer sig om Karl Erik og Benediktes ældste søn, Jan Erik Von Bech - den succesrige ejendomsmægler og arvtager til Hellerups mægtigste firma, KE Invest. Han skal giftes med fotomodellen Maibritt Skovgaard.
    
Majses familie er kommet hele vejen fra Møn og er nysgerrige over for det prangende miljø. Storebroderen Sten, som er Grundfoss' internationale husadvokat, og hans hustru Hanne, der snart er uddannet psykoterapeut. Deres fælles datter Freja på 16 og Jan Eriks datter Mercedes fra et tidligere ægteskab prøver at snakke sammen på trods af hvert deres ophav. 
    
Alle møder hinanden, og nye bekendtskaber opstår. Ikke mindst mellem Karl Erik og Sten, der taler samme forretningssprog. Karl Erik er imponeret af Stens resultater og nævner ham sågar i sin tale til sin søn og svigerdatter. "Din storebror virker som en dygtig mand og et særdeles godt bekendskab".
    
Pludselig, midt i sin tale, bliver Karl Erik svimmel og falder om. Et kraftigt ildebefindende tvinger ham med et brag ned. Blodet farver den hvide dug - pomp og pragt bliver erstattet af kaos og ambulancefolk. Fra hospitalet indser Karl Erik, at det er på tide, at han trapper ned og overlader direktørpladsen til en anden - for firmaets skyld.
    
Karl Erik overvejer kraftigt sin søn, men ved, at Jan Erik langt fra er rustet til at bestride den enorme opgave at forvalte milliarder. Hans yngste søn, Jens Erik, er slet ikke til debat, da han er massør og umiddelbart ligeglad med penge og ikke mindst magt. Karl Erik vælger derfor at spørge Sten.
    
Sten er i tvivl, men Stens kone Hanne ser gerne Sten mere hjemme og ser den mulige flytning til Hellerup som en mulighed for at realisere sin drøm om en hjemmepraksis. De vælger at sige ja til Karl Eriks tilbud.
    
I Hellerup bliver der taget godt imod dem. Men der er sket noget, siden de alle mødtes sidst. Majse og Jan Erik virker på overfladen lykkelige, men der er noget galt mellem dem. Der er ingen, der tager sig af Mercedes, som opfører sig som Paris Hilton, og Freja forelsker sig i byens rockstjerne Simon. Og mens Jan Erik over for sin far roser Sten, går han i gang med, bag alles ryg, at få Sten væltet af pinden. Familieidyllen står pludselig for skud. Velkommen til Hellerup.

30 produkter i samme kategori

Menu