Pyrus i Alletiders Show - DVD - BRUGT

DVD BRUGT - ALLE FILM ER CHECKET OG I GOD STAND

- dansk film

Tekster:Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog:Dansk

Flere detaljer

Ny vare

39,00 kr

- +

 
Yderligere information

Pyrus i Alletiders Show

Med juleshowet Alletiders Show er den folkekære hip-hop nisse med den karakteristiske omvendte nissekasket denne gang kommet på de skrå brædder. I et stort musik- og teater-show vil børn og barnlige sjæle kunne opleve Pyrus, Kandis og Gyldengrød på slap line.

Sagen er, at nisser også bliver ældre og at den kropumulige, uregerlige og uopdragne Pyrus en skønne dag ikke vil være helt så ung mere. Nissebefolkningsantallet er faldet så voldsomt, at der efterhånden ikke er nisser nok tilbage i kongeriget til at forsyne alle hjem med de nødvendige gavtyvestreger og julestemning. Derfor sættes jagten ind for at finde nye nisseelever, og Pyrus mener, at han har fundet løsningen. De nye nisser skal findes blandt menneskebørnene.

Juleuniverset med Pyrus er den mest succesfulde julekalender i nyere tid. Med denne teaterforestilling får publikum en unik mulighed for at opleve Pyrus, Kandis og Gyldengrød i en ny historie, samt ikke mindst i nye og anderledes omgivelser. De tre nisser får bl.a. følgeskab af de to nisser Fix og Fumle og vil med garanti levere en musikalsk og underholdende oplevelse, der vil få julestemningen til at sprede sig.

Var du vild med julekalenderen, så venter der dig en endnu større oplevelse med Alletiders Pyrus og hans venner på de skrå brædder.

Medvirkende:
Pyrus Jan Linnebjerg
Kandis Christiane Bjørg Nielsen
Gyldengrød Paul Hüttel

Skriv en anmeldelse

Pyrus i Alletiders Show - DVD - BRUGT

DVD BRUGT - ALLE FILM ER CHECKET OG I GOD STAND

- dansk film

Tekster:Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog:Dansk

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling