Sonja: Den komplette Sonja samling (2-disc) - DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Flere detaljer

Ny vare

119,00 kr

- +

 
Yderligere information

Sonja fra Saxogade

1119885008833-c.jpgUtroligt, men sandt: Det er mere end 36 år siden, at den storbrillede Sonja fra arbejderkvarteret omkring Københavns Saxogade huserede på sort/hvid TV i en af DR's populæreste børneserier gennem tiderne. Sonja hed Sonja Sander Jacobsen i det virkelige liv, og rollen som hendes mor, Norma, blev et gennembrud for Jytte Abildstrøm, der med humør og opsat 60'er-frisure spillede op til sin ven Frede, charmerende fremstillet af Freddy Fræk Poulsen.

Det er ikke nemt at være Sonja. Når hun selv skal købe ind og smøre madpakke. Når hendes mor råber efter hende ud ad vinduet: "Sonja! Sonja! Husk nu kaffen, husk nu cigaretterne!" Og når hun altid hænger på sin lillesøster, Heidi, og lillebror Bjarne. Men heldigvis har hun masser af venner. Annette, for eksempel. Og Lars. Og storbylivet på Vesterbro er faktisk ikke så tosset. For hvis de små bliver væk, hjælper alle med at lede. Og så kan det være, at Mutter Fit giver slik bagefter...

Sonja fra Saxogade handler om en lille, men stærk pige med kort, krøllet hår og hornindrammede 60'er-briller. Og på den beskrivelse vil de fleste genkende unge Sonja Sander Jacobsen i den uforglemmelige titelrolle. Jytte Hauch-Fausbøll skrev, instruerede og skabte i 1968 serien, der i dag holder som både unikt tidsbillede og fremragende, tidløst børne-tv. Nyd også Bodil Udsen, Freddy Fræk og ikke mindst Jytte Abildstrøm som Sonjas distræte singlemor med højt franskbrødshår og lårkort.

Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1: Sonja fra Saxogade

  • Spilletid: 98 minutter
  • Audio: Dansk DD1.0 Mono
  • Ingen undertekster

Disc 2: Sonja på Bornholm / Sonjas jul

Et gensyn med 60'ernes børnestjerne Sonja fra Saxogade, der i denne film bliver feriebarn på Bornholm - og får besøg af sin mor (Jytte Abildstrøm) i høje hæle og højt hår på campingpladsen ved Gudhjem. Freddy Fræk er kæresten og Jesper Klein samler sommerfugle. Jytte Hauch-Fausbøll forfattede og instruerede løjerne.

  • Spilletid: 94 min (Bornholm) + 30 min (Sonjas jul)
  • Audio: Dansk DD1.0 Mono
  • Ingen undertekster
Medvirkende:
Sonja Sonja Sander Jacobsen
Sonjas mor  Jytte Abildstrøm
Frede  Freddy Fræk
Julie Julie Wind Hansen
Heidi Heidi Weber
Hr. Sommerfugl  Jesper Klein
Hr. Møller Thomas Winding
Mutter Fit Bodil Udsen
Søren Søren Hauch-Fausbøll
Onkel Fusser Poul Hauch-Fausbøl

Skriv en anmeldelse

Sonja: Den komplette Sonja samling (2-disc) - DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling