Kon-Tiki - DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Med danske tekster

Flere detaljer

Ny vare

49,00 kr

- +

 
Yderligere information

Kon-Tiki

Dette er historien om den norske nationalhelt Thor Heyerdahl og hans rejse 8000 kilometer over stillehavet, for at bevise, at polynesierne kunne have foretaget den samme rejse 1500 år tidligere. De var 6 mand ombord og deres fartøj var en flåde, bygget med samme midler som polynesierne havde adgang til. Den eneste, der rigtigt tror rejse kan lade sig gøre er Heyerdahl selv, men på trods af tvivlen sætter den lille båd alligevel afsted, ud på et forunderligt eventyr, der nemt kan koste alle mand livet.

Den norske national-stolthed er at mærke i hver eneste fiber af denne films krop. Alt hvad Heyerdahl gør er blot et nødvendigt skridt på vejen mod heltestatus og hans sind er af det pureste guld. Selv når han skrider fra kone og barn uden at kigge tilbage er det en smuk og ægte beslutning.

Visuelt er Kon-Tiki dybt betagende. Hovedparten af filmen forgår på det åbne hav, der går fra at være stille som et spejl til at være et frådende mareridt af storme, der truer med at slå den skøbelige flåde i tusind stykker. Besætningens møde med havets mangfoldige dyreliv får ofte én til at holde vejret, og det er svært ikke at blive fascineret af den mentale tilstand besætningsmedlemmerne må opretholde for ikke at gå i panik. Kun et par bjælker, holdt sammen med hjemmelavet reb, stopper dem fra at synke ned i havets dyb, og de har ikke set land i månedsvis!

Kon-Tiki vil ikke gå over i historien, som et dybt, psykologisk drama. Historien er fortalt med en blåøjet simplicitet, men det klæder den egentlig meget godt, for hvad er vores helt, hvis ikke en blåøjet mand, med en meget simpel mission?

En behagelig, solid, men ukompliceret film.

Medvirkende:
Thor Heyerdahl Pål Sverre Hagen
Herman Watzinger Anders Baasmo Christiansen
Bengt Danielsson Gustaf Skarsgård
Erik Hesselberg Odd Magnus Williamson
Knut Haugland Tobias Santelmann
Torstein Raaby Jakob Oftebro
Liv Heyerdahl Agnes Kittelsen
Jose Bustamente Manuel Cauchi
Peter Freuchen Søren Pilmark
Harry Thomas Arnold
Svensk eventyrer Stefan Cronwall
Filmen om... Thor Heyerdahl

Skriv en anmeldelse

Kon-Tiki - DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Med danske tekster

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling