Matador Musical - DVD - BRUGT

Nyt produkt

DVD – Brugt, men god kvalitet

Flere detaljer

79,00 kr

Produktet er ikke længere på lager

 
Produktinformation

Kom med til et festligt og fejende flot gensyn med Lise Nørgaards elskede TV-serie, der her folder sig ud i en ny, overdådig og moderne udgave med musik af Bent Fabricius-Bjerre og tekster af rapperen Clemens.

I hele to sæsoner har Matador Musical spillet for totalt udsolgte huse på Operaen i København. På kun få timer blev de 85.000 billetter revet væk, og mange måtte gå forgæves. Publikum var ellevilde – og succes'en var hjemme!
     Og der er virkelig noget at glæde sig til, når dansk teaters 'glade dreng', instruktøren Peter Langdal, her blænder op for det velkendte Matador-univers i en ny og moderne forestilling, hvor der ikke er sparet på ambitionerne. Flottere og mere storslået bliver det næppe, når drømmeholdet af skuespillere, sangere og dansere slippes løs på Operaens store scene i et veloplagt festfyrværkeri, akkompagneret af Danmarks vel nok bedste band, RadioUnderholdningsOrkestret.
     At der stadig er masser af pift i Maude og co. kan du ved selvsyn forsikre dig om i denne imponerende forestilling, der spænder fra de helt store shownumre til de mere stille, stemningsmættede øjeblikke. Matador Musical er én lang fest - og hører hjemme i enhver DVD-samling.

Medvirkende:
  Kaya Brüel
  Tommy Kenter
  Lotte Andersen
  Louise Mieritz
Komponist...  Bent Fabricius-Bjerre

30 produkter i samme kategori

Menu