Gasolin' (2-disc) - DVD - BRUGT

Nyt produkt

DVD – Brugt, men god kvalitet

Flere detaljer

49,00 kr

Få produkter på lager

- +

 
Produktinformation

Gasolin'

Dette er historien om Gasolin' – den sande fortælling om et ualmindeligt sammenspist orkester, som i løbet af sine ni års levetid tilbragte næsten alle døgnets vågne timer i hinandens selskab. Konflikter og skænderier var dagens orden - mest fordi sangeren Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee stod på hver sin musikalske planet – konflikter som samtidig gav bandet den nerve, der gjorde mange af sangene til klassikere.

Dette er også historien om, hvordan musikken blev til. Hvordan Kim Larsen vendte tilbage til bandet efter at have oplevet Steppeulvene ved en koncert, og havde en åbenbaring om, at Gasolin' måtte sadle om og synge dansk. Gasolins historien bliver afdækket igennem åbenhjertige interviews med hovedpersonerne selv og med dem som var omkring bandet. Filmen byder på sjældne arkivoptagelser og så er den selvfølgelig spækket med masser af herlige musik.

Anders Østersgaards portræt af Gasolin' kommer hele vejen rundt om Danmarks til alle tider største rockband. Fra den spæde begyndelse i slutningen af 60’erne blandt hippier og slumstormere på Christianshavn, over berømmelse i hele Skandinavien og indtil bandets interne konflikter sætter et punktum for samarbejdet i 1978.

Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1: Gasolin'

  • Spilletid: ca. 87 minutter
  • Audio: Dansk DD5.1 / DTS5.1
  • Undertekster: Dansk, norsk, svensk, engelsk

Disc 2: Eksklusiv bonus DVD

  • Gasolin' United
    Mød de 4 bandmedlemmer – anno 2005, samlet privat hos Franz, til et genhør med deres musik og en snak om løst og fast. Spontane indfald med relation til skabelsen af både musik og tekst. Gamle minder, uenigheder og neddyk i hukommelsen. Et unikt stykke dokumentation med afsæt i nutiden. Publikum inviteres med indenfor til en hyggerunde, der fortæller om det vedvarende venskab i det gamle band. En helt nyproduceret, EKSTRA Gasolin' film af Anders Østergaard, som kun findes på denne DVD.
  • Gasolin' Live 1978
    Den 19. august, 1978: Gasolin' optræder ved Festivalen "Rock på Hovet" i Stockholm. Gasolin' vidste på daværende tidspunkt, at det var deres uigenkaldelige sidste koncertturne og at dette var deres tredie sidste job, men det gjorde ikke deres optræden ringere. Fra denne koncert har bandmedlemmerne selv udvalgt 22 minutter til DVD'en, som har den dynamik, der er en Gasolin' koncert værdig. Glæd dig til et genhør med This is my life, Rabalderstræde, Refrainet er frit og Som et strejf i deres fulde koncert længde.
  • GAS
    En skør, men lykkelig rejse med Gasolin', der undervejs spiller en del af det dengang nye repertoire og noget af det gamle - samt en del komedie a la Marx Brothers. Mød en forrygende Fritz Ruzicka og ikke mindre morsom Gotha Andersen, en ung "Nulle" før julekalenderen samt medlemmer af Solvognen.
  • Undertekster på ekstramateriale: Dansk, engelsk

30 produkter i samme kategori

Menu