Kongekabale - DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Flere detaljer

Ny vare

39,00 kr

- +

 
Yderligere information

Den unge journalist, Ulrik Torp (Anders W. Berthelsen), får chancen for at prøve kræfter med de store, da han bliver Dagbladets udsendte på Christiansborg.
    Da Midterpartiets formand (Jesper Langberg) bliver dødeligt såret i et trafikuheld, begynder det at røre på sig i krogene på Christiansborg. Et magtspil begynder i de mørke korridorer, et spil, der kan afgøre Danmarks fremtid. Gruppeformanden Erik Dreier (Søren Pilmark) og den politiske ordfører, Lone Kjeldsen (Nastja Arcel), står på spring for at tage over, men hvem af de to skal repræsentere partiet fremover?
Det er så her, at Midterpartiets pressechef (Lars Mikkelsen) melder sig på banen. Under en lille hyggesludder med Ulrik Torp nævner han henkastet noget om en lille uheldig sag med Lone Kjeldsens mand (Lars Brygmann), men "der er slet ikke nogen historie", som han siger. Ulrik graver nu alligevel i sagen og finder en potentiel skandale, der vupti havner på forside af avisen næste dag. Et slemt nederlag for Lone Kjeldsen, og pludselig fremstår Erik Dreier som den mest oplagte kandidat.
     Men der er noget, der ikke rigtigt hænger sammen. Jo mere Ulrik tænker over sagen, jo mere kommer han i tvivl om, om der i virkeligheden er noget at komme efter. Langsomt går det op for ham, at han selv er blevet en brik i det politiske spil. Han sætter sig for at finde ud af, hvad der i virkeligheden er foregået bag kulisserne, men han er oppe mod de mest magtfulde mænd i dansk politik. Har en enkelt ung journalist overhovedet en chance mod sådanne modstandere? Det finder Ulrik snart ud af...

Medvirkende:

Anders W. BerthelsenUlrik Torp - Journalist
Søren PilmarkErik Dreier Jensen
Nastja Maria ArcelLone Kjeldsen
Nicolas BroHenrik Moll
Lars MikkelsenPeter Schou
Ulf PilgaardGunnar Torp
Charlotte MunckMette Torp
Lars BrygmannMads Kjeldsen
Helle FagralidSigne Jonsen
Jesper LangbergAksel Bruun
Jens Jørn SpottagPer Vestgaard
Kurt RavnJohn Erhardsen

Skriv en anmeldelse

Kongekabale - DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling