Nyhed

Ordet - Carl Th. Dreyer - 1955 - DVD - BRUGT

Nyt produkt

DVD – BRUGT - CHECKET OG I GOD STAND

Flere detaljer

79,00 kr

Få produkter på lager

- +

 
Produktinformation

Danmarks eneste verdensberømte filmkunstner i det 20. århundrede, nåede at lave 14 film. I bl.a. Frankrig, England og USA betragtes han som en af filmhistoriens helt store mestre. Publikum strømmede til hans film, der med specielle og spændende emner og stor skuespillerkunst altid gjorde stort indtryk. Det er over 40 år siden, Carl Th. Dreyer døde, men hans værker står den dag i dag som evige monumenter i filmhistorien.

Morten Borgen, patriarken på "Borgensgården", tror på den lyse kristendom. Men en tvivl gnaver i hans hjerte. Er slægten forbandet?

Hans hustru er død, hans ældste søn, Mikkel, er ikke troende. Den næstældste, Johannes, er sindssyg og tror, han er Jesus... Og nu har den yngste søn, Anders, forelsket sig i Peter Skrædders datter Anne.

Det er en katastrofe, for Peter Skrædder står for alt det, Morten Borgen er imod: den mørke og livsfjendtlige, religiøse fanatisme. Endnu en sorg rammer familien, da Mikkels kone Inger dør i barselsseng. Nu kan kun et mirakel redde familien. Og miraklet sker.

Morten Borgen   Henrik Malberg
Mikkel Borgen   Emil Hass Christensen
Inger Borgen   Birgitte Federspiel
Karen a Servant   Hanne Agesen
Kirstin Petersen   Sylvia Eckhausen
Peter Petersen   Ejner Federspiel
Anders Borgen   Cay Kristiansen
Johannes Borgen  Preben Lerdorff Rye
Pastor   Ove Rud

30 produkter i samme kategori

Menu