Brenda Lee Coming On Strong - DVD

Ny vare

79,00 kr

- +

Yderligere information

01. Coming On Strong
02. Silver Threads And Golden Needles
03. Johnny One Time
04. You're The One That I Want
05. Jambalaya
06. Is It True
07. My Whole World Is Falling Down
08. Sweet Nothings
09. End Of The World
10. All Alone Am I
11. Dum Dum
12. Fool Number One
13. Too Many Rivers
14. How Much Love
15. That's All You Gotta Do
16. I'm Sorry
17. Your Mama Don't Dance
18. Good Old Acapella
19. The Old Landmark
20. I'll Fly Away
21. Operator
22. Saved

Skriv en anmeldelse

Brenda Lee Coming On Strong - DVD

Musik DVD

Skriv en anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling