Red Squares Live + 3

Ny vare

79,00 kr

- +

 
Yderligere information

RED SQUARES kan bare det med 60’er musik
Der er stadig fuld tryk på People Get Ready , Sherry og de mange andre hits bandet har haft gennem tiderne.
Det er sjældent at flere generationer har samme musiksmag. Men det er tilfældet nu om stunder. Den gode gamle 60’er-musik kan samle de gamle teenagere og de nye eller nyere teenagere. Ikke mindst når den bliver fremført af et band som RED SQUARES, der med forsangeren Davie Geordie Garriock har været med siden midten af 60’erne.

RED SQUARES var rent faktisk et af de største engelske bands, der kom til Danmark og senere fik base i Danmark.

Hits som Sherry, Mr. Lonely, Walk Like A Man, People Get Ready og mange andre er stadig hits her mere end 30 år efter de satte foden på dansk jord. De kan høres på dobbelt-CD’en The Ultimative Red Squares, der er solgt i mange tusinde eksemplarer, og de vil også kunne høres på bandets første live-CD optaget i Esbjerg i efteråret 1998. Red Squares Live er i handlen i maj 1999.

"Såvel på CD’erne, som når vi er på scenerne dækker vi hele 60’er perioden. Og vi ændrer ikke vores repertoire. Det er det publikum vil have, og det er det, vi kan lide at spille. Nu er børnene til de teenagere, vi spillede for dengang, kommet til som fans. Det er dejligt." siger Geordie, der er musiklærer, når han ikke står på scenen.

Få kan spille den rigtige 60’er musik som RED SQUARES.

"Vi har meget at leve op til, og vi går ikke på kompromis. Ikke mange bands kan sige, at de spiller som os. For når vi spiller Beach Boys-numre eksempelvis, kræver det meget." siger Geordie, som har det meget med i bagagen. RED SQUARES har nemlig turneret flere gange sammen med netop Beach Boys.

Red Squares (David Geordie Garriock: lead vocal ; Johan Gerup: lead guitar/vocal ; Mærius Ignat: bass/vocal ; Thyge Driesler: keyboards/vocal ; Howie Gee: drums)
Indhold:
Out of my heart ; Half a chance ; True love ; I get around ; Do it again ; Sherry ; Who loves you ; Lets hang on ; Oh! what a night ; Good vibrations ; Land of a thousand dances ; Big girls don´t cry ; Working my way back to you ; People get ready ; California girls ; Just one dance ; Dance dance dance ; Goodbye my love ; Fun fun fun ; Surfin U.S.A.

Skriv en anmeldelse

Red Squares Live + 3

CD

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling