Rudi´s Blue Ladybirds Swing Daddy

Ny vare

59,00 kr

- +

 
Yderligere information

Instrumental musik – uden sang
Gruppens navn er måske ikke så let at finde noget argument for, men der er i allerhøjeste grad mening med galskaben.
Det er sådan, at begge de to Beltuna Harmonikaer som Linda og Anita spiller på er sponsoreret fra Rudolf´s Harmonikaforretning. Rudolf hedder i daglig tale Rudi - deraf første del af navnet. Næste del - Blue - handler om Anita. Hun er ellevild med farven blå, så det er i al sin enkelthed det det handler om. Den sidste del - Ladybirds - handler om Linda. Det er engelsk og betyder mariehøns, og dem kan Linda rigtig godt lide.
Så derfor hedder vi det vi gør. Det var da en lidt sjov forklaring - ik´
Gruppens medlemmer:
Linda Meldgaard:
Linda er som det ses her en meget glad pige og det stråler ud af hende når hun står på scenen.
Hun har spillet torader i ca. 5 år. Før det har hun spillet på 5rækket harmonika, og spiller stadig med i Orkesteret Do-Re-Mi fra Vejle.

Anita Rungsted Nielsen:
Anita er oprindelig fra Svendborg, men bor nu i Norge sammen med sin dejlige forlovede, Jarle. Det giver selvfølgelig nogle udfordringer angående det at få øvet sammen, men når enhver lejlighed byder sig, så går den vilde jagt.

Tommy Thøgersen:
Tommy er en efterhånden særdeles erfaren guitarist, som er meget benyttet på alle landets forskellige harmonikatræf. Der er rigtig mange orkestre Tommy hjælper med lidt rytmeguitar. Han bor nu på Ærø, så her er der også lidt udfordringer angående det at øve sammen. Men også her benytter vi enhver lejlighed til at være sammen og få rørt instrumenterne.

Arne Morsing:
Arne er blevet vore "faste" basist. Det er ikke altid det er så let da vi jo ikke altid spiller på de samme træf, for Arne kommer fra Thisted, så vi er godt spredt. Arne spiller også harmonika i gruppen Ad Libitum.

Preben Meldgaard:
Preben spiller lilletromme i Rudi´ s Blue Ladybirds. Derudover er han far til Linda, og spiller også sammen med hende i Do-Re-Mi fra Vejle. Her spiller han dog harmonika
Rasmus Mose:
Den unge Rasmus er med for at fylde noget særdeles "fed harmonika" på bandets musik. Han er hamrende dygtig til at akkompagnere, og det er alle tiders, at han gider være med i vores orkester.
Indhold: Varaldskogstunner´n ; Vals fra sogn ; Footswing ; Kjerringrokk ; Nybegynnerpolka ; Trysil-Knuts reinlender ; Emma ; Bedstefar ; Polka fra Krødsherrad ; Sol i flagrende serk ; Åsbergs-polka ; Jularbo´s Brudvals ; Titano-Cajun ; Swing Daddy

Skriv en anmeldelse

Rudi´s Blue Ladybirds Swing Daddy

CD

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling