De farende Svende - Til gården og gaden

CD

Hør musik eksempel. Tryk på DOWNLAD 2 steder og tryk for musik i nederste venstre hjørne

Flere detaljer

Ny vare

99,00 kr

- +

 
Yderligere information

Rettighederne til denne produktion tilhører Jack Music.

De farende Svende har i 2005 været på farten i 15 år med mere end 1000 spillejobs i bagagen, og udsender samtidig en ny CD ”Til ”Gården og gaden”. Titlen kunne jo fortolkes som en betegnelse for en dejlig kvinde der ikke mangler noget, men passer samtidigt godt på det repertoire som De farende Svende drager land og rige rundt med. De gode gamle – let genkendelige danske sange, som de mange tilhørere husker så godt – samtidig med at der er taget festlige, men måske ikke så tit indspillede numre med på cd´en. De farende Svende har selv valgt alle numrene til cd´en, og det blev til gode gårdsangerviser ”til gården og gaden”.

De mindes samtidigt deres gode ven gennem mange år, nemlig Ove Bager, med to af hans rigtig gode danske viser – når de var bedst. Det lille fiskerleje og Lauritz minde ”Havnefogedens sang”.

Når de tre flotte gutter indtager scenen med deres festlige tøj og lader de velkendte sange fylde publikums øregange, er det de færreste, som kan lade stemmebåndene hvile.

Sjældent finder man et mere autentisk landevejsorkester end De Farende Svende. Med banjo, harmonika, vaskebræt og friske stemmer, underholder de fra Skagen til Gedser, og hører i øvrigt hjemme på de danske Sydhavsøer.

Besætningen er:
Finn Hansen Harmonika og sang.
Nes Munk Hansen Vaskebræt og sang.
Peter Fynbo Hansen Banjo, Bouzuki, mandolin og sang.

Indhold: Hallo Hallo musik i gården (2.08) ; Baggårdsvalsen (3:27) ; Med vaskebræt trækspil og mandolin (3:52) ; Morgenklokken (3:23) ; Oppe på kvisten hvor svalerne bor ( 3:13) ; I huset derhjemme (4:33) ; Åh vi er så fattige (3:05) ; Lauritz minde ”Havnefogedens sang” (4:58) ; Den arbejdsløses sang (2:56) ; Veteran (3:45) ; Bag fængslets mure (3:34) ; Sømanden og stjernen (3:15) ; I det lille fiskerleje (3:13) ; Under Italiens himmel (3:33) ; En dag i Biscayen (6:24) ; Der er solskin på Havanna (2:32)

Skriv en anmeldelse

De farende Svende - Til gården og gaden

CD

Hør musik eksempel. Tryk på DOWNLAD 2 steder og tryk for musik i nederste venstre hjørne

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling