Kun en pige - DVD - NY

Nyt produkt

Begrænset tilbud:

49,00 kr

59,00 kr

Få produkter på lager

- +

 
Produktinformation

Købmand Harry A. Jensen er en hårdt arbejdende mand, der ved, hvad han vil have og er vant til at få det. Derfor må hans smukke hustru gennemgå tre graviditeter i rap, før hun kan give ham, hvad han ønsker sig allermest: en dreng! Men som Harry siger i sin glædesrus: "Hvad gør et par fejlleverancer, når bare den ægte vare til sidst bliver leveret?"
    Denne bemærkning overhører den ældste af fejlleverancerne, Lise. Hende følger vi, fra hun er en lille tænksom pige med sløjfe i håret, til hun bliver en stærk ung kvinde, som kæmper for at få en uddannelse og gør oprør imod sin tids indskrænkede forventninger til en pæn pige.

Kun en pige er baseret på journalist og succesforfatter Lise Nørgaards erindringer ("Kun en pige" og "De sendte en dame"). Hun beskriver i sin velkendte stil - som vi kender fra bl.a. TV-serien Matador - sit liv fra fødsel gennem glæder, skuffelser, forelskelser, krigstid, moderskab og en imponerende modningsproces, til hun er en stærk voksen kvinde, trådt ud af faderens dominerende skygge. Puk Scharbau vandt en Bodil for sin præstation som ung Lise Nørgaard.

Waage Sandø Harry A. Jensen
Inge Sofie Skovbo Olga Jensen
Birthe Neumann Moster Bob
Puk Scharbau Lise Nørgaard - stor
Sophie Engberg Lise Nørgaard - mellem
Amalie Dollerup Lise Nørgaard - lille
Lene Laub Oksen Gerda - stor
Theresa Boll Kerckhoffs Gerda - mellem
Anne Sofie Anvig Gerda - lille
Tomas Villum Jensen Kaj - stor og mellem
Morten Gundel Kaj - lille
Kristian Halken Mogens
Grethe Holmer Mormor
Aksel Rasmussen Morfar
Susanne Heinrich Mogens mor
Claus Strandberg Mogens far
Anders Nyborg Juster

30 produkter i samme kategori

Menu