Cubix Det endelige opgør

Ny vare

19,00 kr

- +

 
Yderligere information

Så skal det endelige slag stå imellem Cubix og Doktor k's modbydelige robot. Der er smæk for skillingerne på denne sidste Cubix DVD i serien.

Historierne om Cubix’s eventyr har længe kunnet ses på Dansk TV. Nu er det endelig muligt at få afsnittende på DVD, og til og med, synkroniseret med Dansk tale.

Historierne foregår i en fremtidsby, ved navn Bobleby. Her findes forskellige robotter der stort set laver alt det arbejde som menneskene ikke gider, og så lidt til. Der er robotter overalt og alt styres med elektronik og mekanik. I denne by kæmper de gode robotter imod de onde, der er anført af den nederdrægtige Doktor K.

På denne 8. og sidste DVD i serien er der 3 afsnit, af hver cirka 23 minutters varighed. 

Nedenstående er et kort referat af hvert afsnit.

Maximix kommer i knibe

Kilobot er træt af Dr. K’s mislykkede forsøg på at overtage verdensmagten, han stikker af fra Dr. K og vil selv forsøge. Han returnerer til Robix Corp. for at stjæle de ting som er nødvendige. Men det er ikke så let, som han troede det ville være, han bliver tvunget til at parodiere Maximix, og selvom Kilobot er en kløgtig robot, er det her en sværd mundfuld.

Angrebet 

Dr. K sender sin hær af zombots mod Bobleby for at angribe, men kort tid derefter angriber de ham. Kilobot har sine egne planer. Planer der ikke inkluderer Dr. K. Han er nemlig blevet godt træt af at Doktor K aldrig kan få noget til at lykkedes, og nu vender han sig imod ham. Men imellem dem står selvfølgelig Bottierne og Cubix, klar til kamp.

Det endelige opgør 

Det er op til Conner, resten af Bottierne, og overraskende nok Dr. K, at istandsætte Cubix og Maximix. De bevogtes af zombotternes hær, der forsvarer alle Boblebys robotter mod Kilobot og hans ondskabsfulde hjernevaskelses. Nu skal det sidste slag stå, og Cubix kommer selvfølgelig til at spille en stor rolle i det endelige opgør.

Denne serie henvender sig mest til drenge i børnehavealderen, selvom de lidt ældre også sagtens kan få deres umættelige action lyst styret, for der er bestemt fart over feltet når Connor, Cubix og de andre slår sig løs. Der er rigeligt med plads til at man kan sidde og drømme med og ønske sig en robot som Cubix. For hvem ville ikke ønske sig en robot der kan træde til når det virkelig brænder på.
Cubix kan varmt anbefales, og den flotte computeranimation gør, at voksne og folk der har interesse inden for denne genre, også kan få noget ud af at kigge med.

Skriv en anmeldelse

Cubix Det endelige opgør

DVD

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling