Cubix Medie storm

Ny vare

19,00 kr

- +

 
Yderligere information

Cubix og hans venner er igen på nye eventyr, og endnu engang er det fornøjeligt at være i deres selskab. Denne 7'ene udgivelse i serien er topunderholdning for raske drenge.

Så er der igen mulighed for at drage på eventyr med robotten Cubix, hans ven Conner og alle deres fælles venner i Bobleby. Serien har tidligere været vist på Tv, og nu er det så muligt, for første gang at stifte bekendtskab med indbyggerne i fremtidsbyen Bobleby.

På denne 7. DVD i serien er der 4 afsnit, af hver cirka 23 minutters varighed. Nedenstående er et kort referat af hvert afsnit.

Medie storm 

Der er en lyseslukker i Boblebys robot-drage konkurrence, den jaloux Antonio, den nye svævende vejrkontrol Robot. Med hjælp fra vejret planlægger den at angribe Bobleby og børnene, for at kunne holde sin placering i konkurrencen. Og når en vejrrobot går grassat er den ikke nem at styre, heller ikke for Cubix.

Bobleby drømmer 

Dr. K hypnotiserer alle Boblebys robotter, og får dem til blindt at adlyde og hjælpe ham med hans forbryderiske plan. Bottierne finder ud af, at den eneste måde de kan få deres robotter tilbage på, er at sende Cubix ind i den bizarre drømmeverden. Cubix skal finde dem alle, og vække dem. Det er selvfølgelig den nederdrægtige Doktor K der står bag og, det bliver bestemt ikke en nem opgave for den ellers erfarne Cubix.

Cirkus 

Cirkus er kommet til Bobleby. Men da Bottierne render ind i en trapez robot der løber for sit liv, indser de at der er noget der er helt galt. Mens de hjælper deres nye ven med at finde hendes forsvundne hukommelse, opdager de en underjordisk EPU hjernevaskelses maskine, der er blevet bygget for at kunne slette robotternes hukommelse. Hvem mon står bag disse skurke streger?

Klank 

Bottierne finder og aktiverer den sidste af de mekaniske mænd, der høre til den første generation af Boblebys robotter. Men da den gamle maskine har svært ved at tilpasse sig den moderne verden, tilføjer børnene en EPU til hans system. Det giver ham utallige kræfter, og en lyst til at finde hans tidligere herre, den sjove robotelskende dreng, som han kom så godt ud af det med for længe siden. Det viser sig at denne lille søde dreng er blevet voksen og nu er knap så nuttet, for han er nemlig ingen ringere end den fæle Doktor K.

Historierne om Cubix og bottie’erne er flot animeret. Der er virkelig kræset om de computer skabte billeder, og der er mange detaljer at finde for de nysgerrige. Hele universet som serien foregår i er godt bygget op, og man er ikke i tvivl om, at her kan alt ske. Der er gode robotter og der er de onde ledet af superskurken Doktor K. Alle arketyper, men det gør bestemt ikke noget, at det hele er en smule karikeret. For der hersker slet ingen tvivl om at det er stor underholdning blot for underholdningens skyld. 
Denne serie henvender sig mest til drenge i børnehavealderen, selvom de lidt ældre også sagtens kan få deres umættelige action lyst styret, for der er bestemt fart over feltet når Connor, Cubix og de andre slår sig løs. Der er rigeligt med plads til at man kan sidde og drømme med og ønske sig en robot som Cubix. For hvem ville ikke ønske sig en robot der kan træde til når det virkelig brænder på.

Cubix kan varmt anbefales, og den flotte computeranimation gør, at voksne og folk der har interesse inden for denne genre, også kan få noget ud af at kigge med.

Skriv en anmeldelse

Cubix Medie storm

DVD

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling