Horsens Hardy Så´n er livet…

Ny vare

69,00 kr

- +

 
Yderligere information

Når det gælder country med danske tekster, hører Horsens Hardy til blandt veteranerne. Han har spillet country siden starten af 1980´erne. Han har sendt otte cd´er og bånd på gaden. Og han synger både kendte klassikere og numre af egen tilvirkning.
Kendetegnende for musikken er det, at den kommer fra hjertet. For Horsens Hardy er country en livsform - lige meget om han optræder alene med sin guitar på det lokale værtshus, eller han står på en stor festival-scene sammen med sit band.

På pladen "Så´n er livet" kan man finde evergreens som "Waltzing Matilda" og Carl Perkins "Daddy Sang Bass" med danske tekster, nyindspilninger af Bjarne Lillers "Lille fugl´´, John Mogensens "Hiv ankeret op og lad gå" og den danske klassiker "Manden på risten" - samt ikke mindst en flok af Hardys egne sange, bl.a. "Zigeunertøsen", "Landevejens Mona-Lisa" og den dansende "Snør nu bare skørtet". l alt 14 numre, der dokumenterer, at Horsens Hardy kan synge country, så selv en hærdet cowboy bliver blød om hjerte og sjæl.


Horsens Hardy - Så´n er livet…

Han har det bedst med begge sine ben plantet i den jyske muld og derfra tage ud og underholde glade Country elskere på små og store steder.

1. Zigeunertøsen

2. Den store sande kærlighed

3. De fire vinde

4. Landevejens Mona-Lisa

5. Danse-Mathilda

6. Snør du bare skørtet

7. Lille fugl

8. Hobro heaven

9. far sang bas

10. December 42

11. Tordenskjolds soldater

12. Jeg vil så gerne hjem

13. Hiv ankeret op lad gå

14. Manden på risten

Skriv en anmeldelse

Horsens Hardy Så´n er livet…

CD

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling