Anny Fyhn Nu og for altid

CD

Hør musik eksempel. Tryk på DOWNLAD 2 steder og tryk for musik i nederste venstre hjørne

Flere detaljer

Ny vare

79,00 kr

- +

 
Yderligere information

Anny Fyhn startede som 16 årig med at synge med et orkester rundt omkring i forsamlingshusene og på kroer. Senere blev det til 10 år med cabaret, bl.a. i rollen som Rebecca Brüel. Nummeret "Vor kærlighed" har ligget på dansktoppen i 11 uger.

En CD der er værd at lytte til - for den går lige i Hjertet på en. Anny Fyhn har en virkelig behagelig stemme at lytte til - hendes stemme er meget fin og varm at høre på..
Det er meget svært at sige hvad for en sang der er bedst - for de er rigtig smukke alle sammen.
Den en sang synger hun duet med Lars Ole Eriksen - det er en rigtig smuk sang og deres stemmer passer rigtig godt sammen.
Lyt lige en ekstra gang til de her "OPPE PÅ SKYEN" - "JEG VIL ALTID ELSKE DIG" – ”NU OG FOR ALTID" - BØRN I ALLE LANDE".


Anny Fyhn, vokal, trommer: Mickael Krätz, bas + kor: Michael Odén, guitarer: Finn Jacobsen, steelguitar: Henry Hoyer, keyboards: Søren Them
Indhold:
Oppe på skyen ; Jeg vil altid elske dig / duet med Lars Ole Eriksen ; Vor kærlighed ; Nu og for altid ; Vi skal elske = Vi skal elske / duet med Michael Odén ; Tænk hvis jeg var en cowboy sweetheart = I want to be a cowboy sweetheart ; Du er lyset i mit hjert; Børn i alle lande ; Den bedste tid er gemt ; For det er lørdag

Skriv en anmeldelse

Anny Fyhn Nu og for altid

CD

Hør musik eksempel. Tryk på DOWNLAD 2 steder og tryk for musik i nederste venstre hjørne

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling