2 Danes Det er så skønt - CD - NY

Nyt produkt

79,00 kr

På lager

- +

 
Produktinformation

Den fynske duo, 2 Danes består af Ebbe Danielsen og Palle Hansen hylder livet, solen og livsglæden på albummet " Det er så skønt", indspillet i Time Studio

Duoen er velkendt i dansktopkredse, for år tilbage hvor de " hærgede" de danske landeveje og musikscener med sange som "Vi får vel sol igen engang", "Gi´ lykken en chance", "Lidt go´ musik" og "Når lygterne tændes"

Det er erfarne herrer og det kan høres i både sang og musik. Stilsikre og tro mod det danske af dansktoptraditioner.
Teksterne bevæger sig i det glade, det lyse, livets tilfredse stunder.

Hele albummet er velproduceret. Lyden er som når dansktop er allerbedst. Saxofonerne er umiskendeligt hentet i svenske "Vikingerne"s univers, og inspirationen til både tekster og musik er tydeligvis hentet i 60´ernes store navne, som f.eks. Elvis Presley.

Dansktop fåes ikke bedre end denne CD, og er et must på hylden hos dansktopfans, sammen med andre store dansktop navne som Kandis, Keld Heick og Klaus og Servants.

Sangtekster medfølger.

Så længe himlen de er blå. ; Gi’ mig kærlighed. ; Dans calypso ; Det er så skønt. ; Send et smil. ; Sommer og sol. ; Min kære. ; Vi danser polka ; Jeg har en ven i dig. ; De gode gamle dage ; Jeg tager’ til Jamaica ; Min kærlighed. ; Vi tager’ en rock. ; Vi ses måske igen

30 produkter i samme kategori

Menu