Jimi Hendrix - Jimi Hendrix (DVD)

Ny vare

49,00 kr

- +

Yderligere information
  1. Wild Thing3:57
  2. Stone Free2:27
  3. Purple Haze3:03
  4. Hey Joe3:49
  5. All Along The Watchtower3:20
  6. Are You Experienced?4:19
  7. Dolly Dagger4:11
  8. Foxy Lady3:36
  9. Freedom3:09
  10. Hear My Train A Comin' (Get My Heart Back Together)2:56
  11. Hey Baby (New Rising Sun) / In From The Storm5:01
  12. Spanish Castle Magic6:59
  13. Killing Floor4:55
  14. Voodoo Chile5:08
  15. The Wind Cries Mary5:00
  16. Up Around The Corner (Instrumental) - Trouble Boys2:50

Skriv en anmeldelse

Jimi Hendrix - Jimi Hendrix (DVD)

Musik dvd

Skriv en anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling