Hendes Store Aften - DVD - NY

Nyt produkt

Begrænset tilbud:

59,00 kr

69,00 kr

Få produkter på lager

- +

 
Produktinformation

I 1953 kom filmen "Prinsessen Holder Fridag" - med Audrey Hepburn - den helt store mode og romantik-dille. Bag på scooter'en - iført flagrende nederdele, skjortebluser og hestehalefrisure - drømte datidens unge piger deres drøm om det store romantiske eventyr med "prinsen"... - ham, den eneste ene.

Det hele var meget romantisk og amerikansk. - kunne det laves i "dansk regi"? SAGA prøvede med denne film, som man kaldte "En Kærlighedshistorie Fra Det Gamle Christianshavn".

På datidens "filmheltetrone" sad Poul Reichhardt godt og fast, så han blev (igen og igen) helten, John Bagger - på cykel! Heltinden i filmen, Marianne Friis, bor oppe under taget i en gammel ejendom på Christianshavn - og ligner noget en blind kat har slæbt ind - i begyndelsen! - men så får modens muser fat i hende, og så bliver hun - helt uventet - forelsket.

Os så sker der noget. - Og man sidder i mørket og si´r: Det kræver en skuespillerinde som Helle Virkner at køre de forvandlingsscener, så man tror på dem. Pigerne jublede og drømte sig i hendes skørter. Det gjorde drengene... altså... også... (Husk venligst: "Kispus" havde først premiere 2 år efter).

Helle Virkner Marianne Friis - ekspedient
Poul Reichhardt John Bagger
Johannes Meyer J. Jensen, vicevært
Karin Nellemose Fru. Poul - Ejer af Chez Madame
Angelo Bruun Hr. Poul - Ejer af Chez Madame
Bodil Steen Frk. Lilly - ekspeditrice
Olaf Ussing Simonsen - sagfører
Lili Heglund Kunde
Poul Müller Inspektør på Nimb
Ib Schønberg Ib Schønberg - konferencieren
Wandy Tworek Violinist
Gaby Stenberg Yvonne
Betty Lange Fru Simonsen

30 produkter i samme kategori

Menu