Jullerup Færgeby - DR Julekalender - DVD - NY

Nyt produkt

49,00 kr

- +

 
Produktinformation

Se eller gense de rare venner fra Jullerup Færgeby hvor kranen hele tiden sitter fast, Jens Petter Bus forstyrrer freden og hønen Magda lægger æg alle vegne. Anton revner ustandselig sine bukser, men det glemmer han, da han sammen med lille Knud, "44" og de andre børn finder et skattekort, og de ihærdigt forsøger at finde skatten. 

Samtidig sker der mystiske ting i Jullerup - Fru Holms vasketøj hænger lige pludselig i byen, og på snoren hænger byens julepynt. Og den sang lodsen har bestilt hos en sangskriver, byttes rundt med børnenes skattekort. Børnene får byttet tilbage, 44 kommer på sporet af skatten, og Pøs og børnene holder slikdag. De finder Gus' forsvundne avis, og Grace belønner børnene med en biograftur i Flunkelev. 

Bagefter tager børnene med Vera på skattejagt, og de har heldet med sig, for lille Knud falder bogstavelig talt over skatten. Desværre er det ikke gulddukater, som børnene havde håbet, men de afleverer tingene på museet og får en flot findeløn. Og hele tiden har det været et voksende problem, at så mange i Jullerup skulle fejre juleaften hver for sig. Men det løser fru Holm...

Medvirkende:
Grace  Birgit Brüel
Vera  Helle Hertz
Jonas 44/Mary  Jesper Klein
Fiskeren  Lasse Lunderskov
Anton/Far/Lodsen  Claus Ryskjær
Sanger  Maria Stenz
Kaptain Gus  Poul Thomsen
Knud  Hanne Willumsen

30 produkter i samme kategori

Menu