9. April - Pilou Asbæk - DVD - NY

Nyt produkt

DVD

DANSK TEKST

Flere detaljer

Begrænset tilbud:

49,00 kr

59,00 kr

Få produkter på lager

- +

 
Produktinformation

9. April 1940 var en skelsættende dato i dansk historie. Den tyske overmagt marcherer mod den dansk-tyske grænse og besætter Danmark uden nævneværdig kamp. Sådan tænker de fleste nok når de tænker på 9. april 1940. Men sådan var det ikke helt, en lille gruppe tapre soldater tog kampen op mod overmagten i flere timer, og disse soldater følger vi i 9. april filmen.


Sekondløjtnant Sand og hans deling er de eneste der kan tage kampen op mod Europas stærkeste hær. På motorcykler og sågar almindelige cykler tager de kampen op imod de militært overlegne tyskere, som både er i stærkt overtal men også medbringer tunge våben som kampvogne. Alligevel kæmper den lille deling en stolt og indædt kamp for fædrelandet og for friheden. 

Der er efterhånden mange film om 2 verdenskrig, og ikke mindst danmarks besættelse 9 april 1940, men denne film giver langt om længe et fortjent indblik i et lidt overset kapitel. 9. april, med Pilou Asbæk som sekondløjtnant Sand, var et stort hit i de Danske biografer, og kan nu bestilles på DVD. 

Sek. løjtn. Sand  Pilou Asbæk
Ob. løjtnant Hintz  Lars Mikkelsen
Menig Andersen  Gustav Dyekjær Giese
Menig Lundgren  Sebastian Bull Sarning
Sgt. Bundgaard  Joachim Fjelstrup
Lt. Gjermansen  Martin Greis
Oberst Hartz  Michael Brostrup
Menig Lassen   Elliott Crosset Hove
Menig Gram  Jannik Lorenzen
Major Fladsaa  Morten Hauch-Fausbøll

30 produkter i samme kategori

Menu