Battlestar Galactica: Season 1 & Miniserie - 5 DVD - BRUGT

Nyt produkt

5 DVD BRUGT - ALLE FILM ER CHECKET OG I GOD STAND

Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk

Flere detaljer

68,00 kr

Få produkter på lager

- +

 
Produktinformation

Der er gået 40 år siden Cylon-krigen. De menneskeskabte robotter, Cylonerne, vendte sig mod deres skabere, og resultatet blev en næsten altødelæggende krig. Da krigen sluttede, forsvandt Cylonerne. De gemte sig i deres egen lille krog af universet og lod ikke høre fra sig igen. For at forsøge at forhindre endnu en krig byggede menneskeheden en diplomatisk rumstation og inviterede Cylonerne til at mødes en gang om året for at holde en dialog i gang.
     Hvert år rejser en diplomat til stationen for at mødes med en repræsentant fra Cylonerne. Og hvert år rejser han hjem med uforrettet sag. Hvert år sætter han sig ved et bord med to stole og spejder mod døren i den modsatte ende af rummet i håb om, at dette er året, hvor Cylonerne vil bryde deres tavshed. Men i 40 år har han måttet tage hjem uden at have reetableret kontakten med Cylonerne.
     Denne gang sætter diplomaten sig ned ved bordet uden håb om, at dette besøg vil være anderledes end de forrige besøg. Men der tager han grueligt fejl. Pludselig høres en lyd, og døren i den modsatte ende af rummet går op. Et øjeblik senere eksploderer rumstationen. En ny krig med Cylonerne er i gang. Med uhyggelig præcision og et mistænkeligt godt kendskab til det eksisterende forsvar angriber Cylonerne menneskehedens 12 kolonier.
     I samme øjeblik er den respekterede kommandør, William Adama, ved at lukke og slukke på det gamle rumskib Battlestar Galactica. Rumskibet skal være museum til minde om kampen mod Cylonerne. Men så kommer opkaldet om det forfærdelige angreb, og Adama samler alt, hvad der kan kravle og gå af kamppiloter, og sætter kursen mod kamppladsen. Men Galacticas våben og kampfly er håbløst forældede, og kampen mod Cylonerne er tabt på forhånd.

David

Specielt om denne udgivelse:

 • Miniserien (2003) + 1. sæson (2004-2005)
 • Miniserien + 13 episoder fordelt på 5 plader. Spilletid ialt: ca. 12 timer
 • Fraklippede scener
 • Featurette: Battlestar Galactica - The Series Lowdown
 • Audio: Engelsk DD5.1
 • Undertekster: Dansk, svensk, norsk, finsk

Episoder:

 1. Miniserien (Spilletid: ca. 3 timer)
 2. 33
 3. Water
 4. Bastille Day
 5. Act of Contrition
 6. You Can't Go Home Again
 7. Litmus
 8. Six Degrees of Separation
 9. Flesh and Bone
 10. Tigh Me Up, Tigh Me Down
 11. The Hand of God
 12. Colonial Day
 13. Kobol's Last Gleaming (1:2)
 14. Kobol's Last Gleaming (2:2)

30 produkter i samme kategori

Menu