Blades of Glory - DVD - BRUGT

Nyt produkt

DVD BRUGT - ALLE FILM ER CHECKET OG I GOD STAND


Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk

Flere detaljer

19,00 kr

Få produkter på lager

- +

 
Produktinformation

To mænd på skøjter

Will Ferrell og Jon Heder iført lidt for tætsiddende heldragter og kunstskøjter. Dette kan da kun lyde som et frygteligt mareridt. Ikke desto mindre viser det sig at være det stik modsatte.

Blades of Glory er historien om to rivaler i kunstskøjteløb, som ikke kan udstå hinanden. Dette kulminerer ret hurtigt, da de må dele OL guldmedaljen imellem sig. Foran et fyldt isstadion begynder de at tæve hinanden i en meget bizar slåskamp, som også ender med, at de sætter ild til den stakkels maskot. Chazz (Will Ferrell) og Jimmy (Jon Heder) bliver dermed udelukket fra al single skøjteløb på livstid. Dette resulterer i, at Jimmys gamle træner samler de to kombattanter, for at de kan stille op i parløb. Herefter går det slag i slag hen imod OL, som de træner til, med en hel masse fantastisk morsomme scener. Det er klart, at to mænd, der træner kunstskøjteløb, hvor den ene er mere feminin end Bill Murrays karakter i Ed Wood, ikke kan være andet end hylende morsomt.

Hvis man kunne lide Napoleon Dynamite, så vil man også elske Jon Heders figur i Blades of Glory. Will Ferrell er manden, der bare bliver sjovere og sjovere med årene, og i Blades of Glory når han efter min mening sit højdepunkt rent komisk.

Hvis man vil se en film, der er godt instrueret eller godt klippet, så skal man ikke vælge Blades of Glory, da der er flere pinlige fejl i den, og det er rigtig tydeligt at se skiftene mellem den rigtige skøjteløber og så skuespilleren. Men hvis man har lyst til at grine (meget), så er den et naturligt valg.

Medvirkende:
Chazz Michaels  Will Ferrell
Jimmy MacElroy  Jon Heder
Stranz Wald'berg   Will Arnett
Fairchild W'berg   Amy Poehler
Katie Wald'berg   Jenna Fischer
Darren MacElroy  William Fichtner
Coach  Craig T. Nelson
Jesse  Romany Malco
Hector  Nick Swardson
Sports Anchor  Scott Hamilton

30 produkter i samme kategori

Menu