ASTERIX OG VIKINGERNE - DVD - BRUGT - I PAPCOVER

DVD BRUGT - ALLE FILM ER CHECKET OG I GOD STAND

DANSK TALE

Flere detaljer

Ny vare

39,00 kr

- +

 
Yderligere information

Asterix og Vikingerne

En stor begivenhed venter indbyggerne i den lille tapre gallerby. Provoix, høvding Majestixs nevø, er nemlig ankommet fra Parisium, men den unge - og noget rebelske - teenagers manerer er ikke velsete blandt de mandlige indbyggere i gallerbyen, der anser ham for at være en opblæst pralhals. Asterix og Obelix får derfor til opgave at gøre et rigtigt mandfolk ud af Provoix. En opgave, der er alt andet end let, da Provoix – bag sin arrogante facade – er en værre bangebuks.
     Sagen spidser imidlertid til, da vikingerne fra det kolde Nord ankommer til Gallien. Vikingerne er nemlig på jagt efter en person, der er rigtig bange, da de har hørt fra deres troldmand, Runograf, at "frygt kan give vinger", og de ønsker sig brændende at kunne flyve.
     Da vikingerne får nys om bangebuksen Provoix, kidnapper de ham og sætter kurs mod Nord igen. Asterix og Obelix opdager dog snart den rette sammenhæng og drager efter for at befri ham. Provoix har i mellemtiden hovedkulds forelsket sig i vikingehøvdingens smukke datter, Abba, og forstår slet ikke den fare, han befinder sig i!

Skriv en anmeldelse

ASTERIX OG VIKINGERNE - DVD - BRUGT - I PAPCOVER

DVD BRUGT - ALLE FILM ER CHECKET OG I GOD STAND

DANSK TALE

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling