Asterix DVD Collection - 6 DVD - BRUGT

6 DVD BRUGT - ALLE FILM ER CHECKET OG I GOD STAND

Med dansk tale

Tekster:Ingen
Sprog:Dansk
Norsk
Svensk
Finsk

Flere detaljer

Ny vare

279,00 kr

- +

 
Yderligere information
Asterix og Sejren Over Cæsar
Stakkels Obelix er ramt af Amors pil. Han bliver vanvittigt forelsket i den søde Lillefix. Men desværre - Lillefix er allerede forlovet med den flotte Tragicomix. Romerne tager ved en fejltagelse Tragicomix til fange og sender ham til fremmedlegionen. Klædt ud som romere begiver Asterix og Obelix sig afsted for at hjælpe Lillefix. Der bliver kaos, da Asterix og Obelix lader sig hverve til fremmedlegionen. Obelix nægter at modtage ordrer, og det bliver ikke bedre, da Asterix mister sin lille flaske med trylledrik. Vore to venner havner på gladiatorskole, og snart skal de vise den store Cæsar, hvad de har lært…
 
 
Asterix og Operation Bautasten
Romerne planlægger at kidnappe Miraculix og formlen til den magiske trylledrik. Uden trylledrikken kan romerne nemt indtage den ellers ukuelige landsby, og slette den af landkortet. Men de intetanende gallere har et større problem; et frygtelig uvejr er brudt ud. Vil himmelen falde ned?..Imens ruster Asterix og Obelix sig til kamp mod den mistænksomme spåmand og romerne, som igen bliver genstand for gallernes ynglingshobby: Romerkastning.
 
 
Asterix og Cleopatra
Vi skriver år 50 før Kristus. Vinteren har sænket sig over den ukuelige lille gallerby. Der findes ikke en ærlig romer at slås med, og alt ånder fred og ingen fare. Men en dag kommer der besøg - helt fra det fjerne Ægypten. Dronning Kleopatras hofarkitekt Linealis, en gammel ven af Miraculix, er i knibe. Han har tre måneder til at bygge et pragtpalads til Cæsar. Hvis det lykkes bliver han begravet i guld, ellers kaster den underskønne dronning ham for krokodillerne. Linealis trænger stærkt til et mirakel - Asterix, Obelix og Miraculix trænger til vinterferie - så nu går turen til pyramidernes land og til Kleopatra, den grusomme dronning med den vidunderlige lille næse.
 
 
Asterix Indta'r Rom!
Nu har Cæsar fået nok! Én gang for alle skal det afgøres, hvem der er stærkest: det romerske imperium eller den lille gallerby. Asterix & Obelix skal gennem en ny version af Herkules’ berømte 12 prøvelser. Klarer de den, bliver de herskere over det romerske imperium - klarer de den ikke, må den lille gallerby overgive sig... Kendere regner denne film for en af de absolut bedste Asterix-film, der er lavet.
 
Asterix, og Hans Gæve Gallere
Vi er tilbage i historien, hvor romerne har besat hele Frankrig, bortset fra den lille landsby, hvor de uovervindelige gallere bor. Det har endnu ikke været muligt for romerne at finde ud af, hvad det er, der gør gallerne uovervindelige. Derfor sender de en spion dertil, hvorefter det lykkes romerne at tage troldmanden Miraculix til fange og franarre ham trylledrikkens hemmelighed. Men naturligvis kommer Asterix og hans venner ham til hjælp, og det lykkes dem at bevare den ukuelige landsby ubesejret. Mere end 1 times gymnastik for lattermusklerne, både for børn og voksne.
 
 
Asterix Og Briterne
Cæsar har indledt sit felttog mod Britannien. Det varer ikke længe før han har hele landet i et jerngreb. I en lille by holder en håndfuld modige brittere stand mod den romerske overmagt. Men de har brug for hjælp. En af byens sønner tager over kanalen for at søge hjælp hos de tapre gallere. Asterix og hans mænd ved ikke hvilket eventyr, de begiver sig ud på. I Britannien står de ikke bare overfor sørøvere og romere. De møder den mest frygtede fjende af alle. Den britiske mad.

Skriv en anmeldelse

Asterix DVD Collection - 6 DVD - BRUGT

6 DVD BRUGT - ALLE FILM ER CHECKET OG I GOD STAND

Med dansk tale

Tekster:Ingen
Sprog:Dansk
Norsk
Svensk
Finsk

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling