Danish Drum Legends DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Flere detaljer

Ny vare

29,00 kr

- +

 
Yderligere information

ddl2.jpgNiels Ratzer
Det har alle dage været sjovt at opleve Niels live, og denne optræden er ingen undtagelse. Med sig har han en vokal mikrofon som bliver brugt til at “parre” sit spil med i en slags “kald og svar” koncept. Niels fyrrer den (som altid) for vildt af – så glæd dig!

Alex Riel
ddl3.jpgAlex har altid stået for mig som den ultimative jazztrommeslager på den danske scene. Smilende, glad og super musikalsk – på en dejlig “drengeagtig” legende måde. Denne DVD adskiller sig ikke på dette punkt, hvor vi har fornøjelsen af at høre Alex med sin trio der udover ham tæller bassisten Jesper Lundgaard, og pianisten Heine Hansen. Dejlig musik – dejligt spil!

ddl4.jpgKlaus Menzer
Dette klip starter med et interview af Klaus, hvor han fortæller lidt om sin opvækst, og hvad der fik ham igang på trommerne. Klaus er jo kendt fra et utal af optrædener og indspilninger – bl.a. med et af danmarks bedste pop/rock bands gennem tiderne, nemlig Sneakers. Hans optræden på denne DVD består af rent solo/groove spil med Klaus helt specielle sving og lyd – selvfølgelig udført på hans legendariske gule Gretsch sæt…

Safri Duo
ddl5.jpgDet er ingen hemmelighed at Safri Duo er sindsygt dygtige. Har man – som jeg – haft fornøjelsen af at opleve dem live i deres klassiske dage, bliver respekten for deres kunnen absolut heller ikke mindre. Men at de også er super-tjekkede, og endda meget pædagogiske, viser de også på bedste hvis med denne session. Duo’en virker velforberedte, og deres mangeårige sammenspil skinner igennem fra start til slut.
På DVD’en demonstrerer de de figurer der danner grundlag for hittet “Played Alive”. Dertil får vi mange gode tips og øvelser, og til sidst en gennemspilning af den oprindelige version af Played Alive. Denne byder i øvrigt på det jeg vil kategorisere som uspilleligt svære rytmiske figurer – alle fremført med legende lethed!

ddl6.jpgClaes Antonsen
Claes er en erfaren “studie rotte”. Den erfaring og viden han har dannet sig igennem de sidste mange år, kan vi andre nyde godt af her. Selvom denne session kan virke en anelse improviseret, så får vi alligevel mange gode råd og vigtige ting at vide.
De eksempler Claes spiller – i øvrigt sammen med Aske Jacoby (Guitar) og Jacob Andersen (Perc.) – svinger som død og djævel! Vi ser her hvordan man med få virkemidler spiller tingene som de spilles skal – nemlig simpelt og med vægten lagt på svinget.

Jan Lysdahl
ddl7.jpgSelvom det er længe siden man rigtig har hørt fra Jan Lysdahl som trommeslager, så har manden bestemt ikke glemt hvad det handler om. På denne optagelse spiller han og percussionisten Rune Olesen to takes. Manden svinger fantastisk, og man fornemmer virkelig her hvad “studio-tight” betyder. ALT sidder i kassen, og det med en energi og et sving som er fuldt på højde med “amerikaner drengene”. Gid man kunne høre Jan med et live band igen…

ddl8.jpgLaust Sonne
Denne session indledes med et lille interview af Laust – en mand med andet på hjerte end trommelir. Derfor har han også valgt at tage bandet Bugpowder med ind i studiet, for at vise hvad det egentlig handler om – nemlig musikken. Laust spiller med et rigtig fedt sving og en god energi, og har sin helt personlige tilgang til trommespillet. Fedt at også denne mere “out” form for improviseret musik får spotlight her.

Skriv en anmeldelse

Danish Drum Legends DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling