Hjælp! Jeg er en fisk - DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Sprog: Dansk Norsk

Flere detaljer

Ny vare

29,00 kr

- +

 
Yderligere information

Hjælp! Jeg er en fisk:

En fejlslagen fisketur bringer de tre børn Svip, Stella og Plum på afveje. De havner hos den mystiske Professor Mac Krell, som har opfundet en eliksir, der gør det muligt for mennesker at leve under vand. Stella kommer til at drikke af eliksiren, og straks forvandles hun til en søstjerne. For at redde hende må de to andre følge efter – Plum som vandmand og Svip som fisk. De har nøjagtig 48 timer til at finde Stella og modgiften. Hvis ikke, vil de forblive fisk for evigt.
    Med ukueligt gåpåmod, kløgt og glimt i øjet kæmper de tre børn Svip, Stella og Plum forklædt som søstjerne, fisk og vandmand på havets dyb mod både tiden og den tyranniske tandrenserfisk Joe i dette fantastiske, fascinerende og forrygende danske tegnefilmseventyr. Vel nok den mest ambitiøse og anmelderoste danske tegnefilm nogensinde. Filmen er skabt af folkene bag Jungledyret Hugo.

Dette er intet mindre end en dansk produceret tegnefilm af international klasse. En formue er brugt på en flot animeret historie, der ville gøre H.C. Andersen stolt og Disney-koncernen misundelig. Scenerne i det undersøiske Metropolis’ke, diktatoriske fiskeunivers er på højde med de fascistiske skræmme-billeder i The Lion King!
    
Ahem! Hvad jeg vist nok prøver at fortælle, er at voksne mindst vil blive underholdt lige så godt som børn. Sangene er få, iørefaldende og en integreret del af filmen. Mens jeg er i gang med roserne, må jeg (atter) fremhæve komponisten Søren Hyldgaard. Hollywood må da for Søren få ørerne op for hans talent! Desuden burde pige-duoen Creamy via deres titelsang kunne se frem til et verdensgennembrud a lá Aqua.

Skriv en anmeldelse

Hjælp! Jeg er en fisk - DVD - BRUGT

DVD – Brugt, men god kvalitet

Sprog: Dansk Norsk

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling