De Fortabte Sjæles Ø - DVD - BRUGT

Nyt produkt

DVD – Brugt, men god kvalitet

Flere detaljer

39,00 kr

- +

 
Produktinformation

Verdens bedste danske film

Kan du huske barndommens uskyld og naivitet, før du indså, hvordan verden virkelig hang sammen? Dengang kunne noget så simpelt som en film hjemsøge dine drømme i flere år. Jeg husker tydeligt, at jeg så Raiders of the Lost Ark mange år, før jeg burde, og jeg har aldrig helt kunnet glemme billedet af de smukke ånder, der bliver forvandlet til grusomme spøgelser i den eksplosive finale.
     Sidst i 70’erne og 80’erne producerede Hollywood en række film, der endte med at præge en hel generation. Star Wars-trilogien, Indiana Jones-trilogien, Poltergeist og Close Encounters of the Third Kind er blandt de film, der selv med nutidens budgetter på en milliard-million og ubegrænset brug af effekter ikke kan overgås eller matches. Når man genser disse film, kan man pludselig godt føle sig helt nostalgisk.
     Nikolaj Arcel deler tydeligvis denne følelse, for med sin anden film har han kreeret en 98 min. lang kærlighedserklæring til disse klassikere og den arv, de har efterladt. Det er helt sikkert en unik begivenhed i dansk film, men jeg vil påstå, at det også er en unik begivenhed på verdensplan. Selv Hollywood kan ikke lave sådan nogle film længere.
     Ja, dette er den største eventyrfilm i dansk films historie. Ja, den har flere digitale effekter end Jurassic Park. Og ja, den låner fra alle de amerikanske blockbusters, men glem det et øjeblik og se på filmen fra en anden vinkel: De fortabte sjæles ø er en film, som minder os om de gode, gamle dage. Dengang hvor film, og alt hvad de bragte os, kunne beskrives med et enkelt ord... magi!

Medvirkende:
Lulu  Sara Gaarmann
Sylvester  Lucas Munk Billing
Oliver  Lasse Borg
Richard  Nicolaj Kopernikus
Necromancer  Lars Mikkelsen
Beate  Anette Støvelbæk
Herman  Anders W. Berthelsen
Linea  Beate Bille
Olivers Stedfar  Frank Thiel

30 produkter i samme kategori

Menu