Dræsinebanden ... lige nu

Ny vare

49,00 kr

- +

 
Yderligere information

”Lige nu” er et splinternyt album med ballader lagt i et rytmisk og mere folkpop-agtigt spor end man tidligere har hørt fra det fynske orkester. Siden debuten i 1988 har Dræsinebanden solgt omkring 800.000 CD/LP/MC, og lavet over 2000 koncerter rundt i Danmark, og med flere afstikkere til Norge og Sverige.”Ude i tovene” handler om staklen der godt og grundigt tager fusen på borgerskabet, mens ”Elskede ven” er en ballade om kærlighed og stærke følelser. I ”Eurokongens land” tager Dræsinebanden pulsen på det store europæiske fællesskab, og stiller spørgsmålstegn ved hvorfor i alverden vi skal skifte kronen ud med euroen. ”Vejrprofeten” er en kærlighedserklæring til landets mange, folkelige og hyggelige TV-vejr-værter, mens ”Det er koldt på toppen” og ”Dejlige Danmark” besynger det nære liv vi lever sammen med hinanden her til lands ... på godt og ondt. ”Så du min mor?” handler om længslen mod en mor der ikke mere lever, og de tanker det kan sætte i gang. En medrivende næsten rocket ballade med folk-rødder i hjertet. ”Trækfuglene” er en fejende flot ballade med irske rytmer og vibrationer.

Countryballaden ”Hvis jeg blot var én af dem” handler om storbyens totale og opgivende ensomhed, når man ikke er en del af flokken, mens ”Musik og eventyr” fortæller historien om kærligheden til den for evigt tabte barndom.

Herudover har Dræsinebanden og pladeselskabet valgt at lægge to af ”bandens” største hits på som bonustracks, nemlig numrene ”Dine øjne” og ”Elvira og Sixten”

Beskrivelse:
1. Eurokongens land
2. Så du min mor
3. Musik og eventyr
4. Ude i tovene
5. Trækfuglene
6. hvis jeg blot var en af dem
7. vejrprofeten
8. Der er koldt på toppen
9. Dejlige Danmark
10. Elskende ven
11. Dine Øjne
12. Elvira og Sixten


Skriv en anmeldelse

Dræsinebanden ... lige nu

CD

Skriv en anmeldelse

 
Kommentarer(0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling